XRP / Bitcoin показва бичи тенденции за тази седмица

XRP / Bitcoin показва бичи тенденции за тази седмица

През последните 8 търговски дни XRP спадна с много стръмни 10%, като сегашната цена на криптовалутата се понижи до около $ 0.395468 към момента на писане.

Въпреки неотдавнашното понижение на цените през юни 2019 г., криптовалутата се справи много добре, за да се възстанови в областта на подкрепата, и сега е на път да излезе от краткосрочен остър симетричен триъгълник, за да започне седмицата с бича тенденция.

XRP понастоящем е класиран на трета позиция в coinmarketcap, тъй като понастоящем притежава пазарна стойност от 16.88 милиарда долара. Въпреки това, има доказателства, които предполагат, че XRP може да има по-голяма пазарна капитализация от Етериум, което би го поставил на второ място.

Нека продължим да разглеждаме XRP / USD пазара и да подчертаем някои потенциални области на съпротива, които се движат напред.

XRP Ценови Анализ

Какво се случва на пазара?

Като вземем под внимание 4 часовата графика, можем да видим, че XRP среща съпротивата на ниво от $ 0.48 към края на май 2019 г. Ripple продължава да спада, след като юни започва да търгува, но наскоро намери подкрепа в краткосрочен план. Ниво на Фиброначи (привлечено в червено) на цена от $ 0.3790. Това ниво на подкрепа беше допълнително увеличено от долната граница на краткосрочния симетричен триъгълник, разположен на точно същото ценово равнище.

XRP вече се движи по-високо и изглежда, че скоро ще направи опит да се пречупи над триъгълника.

Каква е настоящата тенденция?

Сегашната тенденция за Ripple е неутрална, докато криптовалутата може да се счупи над горната граница на симетричния триъгълник. За да може този пазар да се счита за мечи, ще трябва да видим спад на Ripple под подкрепата при $ 0.37.

Къде се движим от тук нататък?

Първото ниво на съпротива на сблъсъка е разположено на нивото от $ 0.40, което веднага е последвано от по-голямо съпротивление в горната граница на симетричния триъгълник. Над триъгълника можем да очакваме по-високата съпротива да бъде разположена на $ 0.4235, $ 0.4375 и $ 0.46. Съпротивата при $ 0.46 е допълнително подсилена от дългосрочния низходящ .618 нива на Фибоначи.

Над $ 0.46, по-високата съпротива след това е $ 0.48 и $ 0.50. Ако биковете могат да се счупят над $ 0.50, се очаква по-висока съпротива при ниските .786 и .886 нива на Фибоначи (привлечени в лилаво), на цена съответно $ 0.5085 и $ 0.5375.

Като алтернатива, ако продавачите изтласкат пазара под подкрепата при $ 0.3790, можем да очакваме незабавна подкрепа под $ 0.36 и $ 0.3550

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post XRP / Bitcoin показва бичи тенденции за тази седмица appeared first on CryptoDnes.bg.