XRP ще се търгува на Coinbase Pro

Това може да е една от най-големите новини през тази седмица, след толкова много коментари и въпроси за това, когато водещата крипто борса ще добави XRP. Изглежда, че това време дойде.

Coinbase потвърдиха в Twitter и официалния си блог, че наистина добавят XRP в Coinbase PRO.

След 10 часа сутринта на 25 февруари 2019 ще започнем да приемаме входящи трансфери на XRP в Coinbase Pro. Ние ще приемем депозити за минимум 12 часа преди да разрешим пълна търговия.

Coinbase Pro потребителите в САЩ (с изключение на Ню Йорк), Великобритания, Канада, Австралия и Сингапур ще имат пълна функционалност за поддръжка на XRP. Компанията също потвърди, че повече юрисдикции ще бъдат добавени по-късно.

Тази добавка идва като огромна изненада, тъй като много хора спекулират, че дигиталният актив никога няма да стигне до Coinbase, дори и след като борсата заяви, че ще проучи добавянето на повече дигитални активи на своята платформа за търговия.

Coinbase също намекна за възможното включване на XRP в Coinbase.com и техните мобилни приложения,

Моля, имайте предвид също, че XRP все още не е достъпен на Coinbase.com или на нашите мобилни приложения. Ще направим отделно съобщение, когато това се случи.

Членовете на XRP армията изразиха радост, след като това изявление беше направено, а цената също реагира положително на тази новина, като вечерта беше +12%.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post XRP ще се търгува на Coinbase Pro appeared first on CryptoDnes.bg.