XRP ще задмине биткойн до 2021 година, според крипто ентусиаст

XRP ще задмине биткойн до 2021 година, според крипто ентусиаст

Ripple и XRP продължават да напредват с тяхната мисия за масово приемане.

Стартъпи в момента изграждат инфраструктурата, която ще позволи на XRP да се превърне в преобладаващ начин на плащане в близко бъдеще. XRPL Labs, например, е на път да внесе приложение за плащане, което според тях ще влезне в мейнстрийм по-рано, отколкото късно.

Приложението ще бъде достъпно в App Store и Google Play и може да прокара XRP в очите на обществеността. Ripple и xRapid дори получиха някои похвали от Световната банка като възможно бъдещо решение на много проблеми, пред които са изправени трансграничните плащания.

С всички тези положителни стъпки в посока на масовото приемане, “XRP армията” започва да мисли, че монетата им може да бъде най-големият дигитален актив на пазара.

Един крипто ентусиаст каза, че XRP в крайна сметка ще царува безпрецедентно.

Според този потребител, XRP на Ripple ще направи много от тези, които HODL-ват, много богати.

Мисълта за това как “една монета може да управлява всички останали” е доста забележима в криптовалутното пространство. Много инвеститори са склонни да се придържат към определен актив, което води до много поляризация. Мнозина обаче виждат бъдещето на оперативната съвместимост в мултикрипто икономиката.

Главният изпълнителен директор на IOHK и основателят на Cardano, Чарлз Хоскинсън, казва, че вижда бъдеще, където много монети се използват за множество цели. Все пак, за всяка криптовалута, която възниква, има много “максималисти”.

XRP може да се повиши в цената, тъй като продължава да разработва легитимни случаи на употреба и по-голяма регулаторна яснота се поставя в крипто сектора.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post XRP ще задмине биткойн до 2021 година, според крипто ентусиаст appeared first on CryptoDnes.bg.