XRP официално се интегрира с Woocommerce

XRP официално се интегрира с Woocommerce

XRP на Ripple записа още едно значимо постижение в своя опит за масово приемане.

Криптовалутата вече е напълно интегрирана с Woocommerce, онлайн гигантът на пазара, който захранва 3,3 милиона онлайн магазина. Активът постигна това чрез програма за награди от Wietse Wind, която е основател на XRPL Labs.

Само миналата седмица беше обявено, че Wind предлагат 3000 XRP (над $ 900) като награда за всеки, който успешно интегрира XRP с Woocommerce. Преди два дни, това се превърна в реалност и XRP потенциално ще бъде приет от над 3 милиона потребители за една нощ.

XRPL Labs на Wind станаха приятелски настроени към XRP заради любовта им към криптовалутата. Фирмата прави значителен принос в популяризирането на криптовалутите, особено XRP. Освен интеграцията, която Winds току-що постигна, XRPL Labs също работи за стартиране на децентрализирана борса, подобна на тази, по която работят Binance.

XRP също допринесе за подпомагане на проектите, изпълнявани от Winds, които са предимно центрирани около XRP. Например XRP Tip Bot, който сега е популярен бот за изпращане на съвети в социалните мрежи.

Трябва да се отбележи, че активът е регистриран на Coinbase Pro преди няколко седмици, а платежните услуги все повече се търсят.

Съвсем наскоро, водещият обмен на криптовалути в Израел, eToro, обяви намерението си да приеме xRapid, известната платежна платформа Ripple, която използва XRP за ликвидност. Тези и много други събития в пространството сочат все по-голяма популярност на Ripple и XRP, въпреки няколкото противоречия около компанията и дигиталните активи.

Интеграцията с Woocommerce ще бъде едно от най-големите постижения, отбелязани от Ripple и XRP тази година, тъй като милиони потребители вероятно ще приемат актива, което е сбъдната мечта за всяка криптовалута.

Етериум е втората по големина криптовалута след Биткойн в продължение на месеци, с което някои фенове на XRP не са съгласни, защото смятат, че XRP е по-голям от Етериум. С повече от 3 милиона онлайн магазина на ръба на приемането му, XRP може просто да си възвърне второто място или може би не. Само времето ще покаже.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post XRP официално се интегрира с Woocommerce appeared first on CryptoDnes.bg.