XRP лесно може да достигне $10

XRP лесно може да достигне $10

XRP на Ripple води трудна битка, опитвайки се да оцелее на пазара, особено през последните няколко дни, когато пазарът преживя спад.

Докато много от феновете му вярват, че има надежда за значителен растеж на цената на XRP в бъдеще, потребител на Twitter и поддръжник на XRP, известен като “Imperator Emhyr”, е на мнение, че XRP никога не може да удари $10 000 долара, противно на това, което някои членове на крипто общността казват.

Според него, XRP не може да има значителен ценови скок, въпреки че не може да докаже това, което казва в момента.

Той каза: „… не вярвам, че ще удари 10,000, смятам, че дори $1,000 е несериозна оценка. Лично аз виждам XRP да достигне до 3-цифрена сума, $100 – $300. Не мога да създавам факти, тъй като точно сега е бъдещето и не мога да го предскажа. Ще се радвам да бъда оборен в мойте твърдения, макар и малко вероятно. ”

Други потребители на Twitter са съгласни с него, че XRP не може да постигне значителна цена, не сега, не и в бъдеще. Jay SPQR е един от тях, но той е като отворена книга, твърдейки: „Има едно нещо, което знам като факт! Крипто пазарите ще направят каквото си пожелаят”, каза той.

Някои от тях се надяват, че активът в крайна сметка ще скочи, но само когато стане много полезен като функционален (ютилити) токен и когато SEC определя неговия статус като го разграничи от ценна книга. Imperator Emhyr се съгласява с тази точка, но поставя прогнозата си на малко над $10, за което XRP има дълъг път да извърви.

Не разчитам и на $100+, просто го виждам като възможнос. За, $10+ мисля, че повечето от нас биха се съгласили, че е “разходка в парка” за XRP, просто още не се е насочил натам.

XRP се опитва да запази цената си от $0.30, но досега битката е трудна и известен търговец каза, че това е определящият момент за XRP и може да се изстреля над $0.30 или да падне до ниво, което ще бъде много трудно за преодоляване.

Пазарът като цяло е груб през последните два дни, но и повечето топ криптовалути също се борят. Когато възстановяването е направено, XRP може да излезе от текущото затруднение и да се насочи към нещо по-високо.

Що се отнася до прогнозата на Imperator Emhyr, пазарът наистина е непредсказуем и XRP може да доведе до значителни печалби отвъд това, което някой някога е предполагал. Засега всички стискаме палци и можем само да се надяваме на по-добро бъдеще.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post XRP лесно може да достигне $10 appeared first on CryptoDnes.bg.