XRP като част от микротранзакциите на Skype?

XRP като част от микротранзакциите на Skype?

Общността на Ripple (XRP) се обърна към Skype, телекомуникационното приложение, което се фокусира върху предоставянето на гласови и видео разговори между устройства, за интегриране на XRP в тяхната платформа.

Постоянните искания от XRP общността принудиха Skype да сподели въпроса с други отдели във фирмата. Един от XRP eнтусиастите пишеше:

Ерата на “Интернет на Стойността” чука на вратата … Моята идея е да се имплементират микроплащания в Skype. Позволете ни да купуваме Skype кредити с XRpTipBot, както и да правим микроплащания в Skype чата.

Той добави, че XRPtipbot вече е достъпен за редица за социални мрежи, включително Telegram, Twitter и Reddit. Поради тази причина е много лесно да се интегрира в Skype.

Skype отговаря на туита

Някак си неочаквано, профил на ръководител в Skype отговори:

“Здравейте. Благодарим ви, че споделихте тази идея. Микроплащания чрез криптовалути звучи наистина страхотно като идея. Подобно на всяка друга водеща технологична компания, Microsoft вече тества блокчейн. Въпреки че нямам никаква информация за приемането на криптовалута за Skype или за някой друг продукт на MS, моля не спирайте да подкрепяте тази идея. Ще го споделя с нашите екипи. “

Става ясно, че екипът на Skype платформата се интересува от идеята на потребителя ParisbyDavid. Въпреки това си струва да се отбележи, че Skype е само едно от многото звена в Microsoft. Следователно, интегрирането на XRP в Skype ще трябва да бъде одобрено от Microsoft, което може да отнеме няколко месеца.

Ripple работи за разширяване на мрежата си от партньори и насърчаване на приемането на XRP. В началото на годината блокчейн фирмата стартира програма, наречена “RippleNet Accelerator”. Програмата се фокусира върху предлагането на финансови стимули на институции, които допринасят за популяризирането на системата за разплащане. Блокчейн фирмата инвестира $300 милиона в тази програма.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post XRP като част от микротранзакциите на Skype? appeared first on CryptoDnes.bg.