Всички 7-Eleven магазини във Филипините вече продават биткойн

Всички 7-Eleven магазини във Филипините вече продават биткойн

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приложението за инвестиции в криптовалута Abra започва да продава крипто за фиатна валута във всички магазини 7-Eleven във Филипините с ново партньорство с процесор на плащания ECPay.

 

Криптовалута в 6,000 търговски обекта във Филипините

 

Абра обяви на 18 септември, че партньорството ще внесе криптовалута в 6,000 търговски обекта във Филипините, включително във всички магазини 7-Eleven. Компанията казва, че целта на партньорството е да улесни придобиването на криптовалута:

„Използването на нови цифрови инструменти, които отварят достъпа до финанси, не би трябвало да е трудно. И те не трябва да са сложни. Преместването на пари в криптовалута и други цифрови активи трябва да е просто и бързо. Ето защо наистина се радваме да обявим новото си партньорство. "

 

Как да закупите биткойн в 7-Eleven

 

В резултат на сътрудничеството с ECPay, потребителите във Филипините ще могат да намерят Abra, посочен под опцията „Плащане на сметки“ във всеки киоск за финансови услуги на CLIQQ ECPay или в специалното мобилно приложение. След това ще могат да депозират парите си в собствения си портфейл в Abra. Минималният депозит е 500 PHP ($9,59), а дневният лимит е 100 000 PHP ($1,917).

След потвърждаване на данните за транзакцията, отпечатване на разписката и приключване на транзакцията с касата, средствата трябва да бъдат акредитирани към търговеца в рамките на 1-2 работни дни (с изключение на почивните дни и празниците).