VeChain си партнира с HBO по случай последния сезон на Game of Thrones

VeChain си партнира с HBO по случай последния сезон на Game of Thrones

Блокчейн платформата VeChain си сътрудничи с HBO, Adidas и световно известния сингапурски дизайнер на обувки SBTG (съкращение от Sabotage), за да отпразнува премиерата на осмия и последен сезон на хитовия сериал Game of Thrones – който ще се излъчи на 14 април.

HBO Asia събра екипа от партньори, за да пусне четири чифта персонализирани маратонки, представляващи къщите на Старк, Ланистър и Таргериан, заедно с един специален чифт за “Нощния крал”.

Марк Онг, известен още като “Mr. Sabotage”, звездният дизайнер на SBTG, произведе много интересни обувки, вграждайки в своите Adidas творения чипове за близка безконтактна комуникация (NFC), захранвани от VeChain, блокчейн технологична компания, която позволява на клиента да проследява веригата за доставки на даден продукт, потвърждавайки неговата автентичност.

View this post on Instagram

House Stark. #sbtgsurplus #gameofthrones

A post shared by SBTG Official (@sbtg_official) on

View this post on Instagram

House Lannister. #sbtgsurplus #gameofthrones

A post shared by SBTG Official (@sbtg_official) on

Чиповете също така съдържат задкулисни видеоклипове от процеса на проектиране, които могат да се видят в мобилното приложение на VeChain.

Блестящата колекция, която е комбинация от Game of Thrones x SBTG, оформена с военни дизайни и цитати от GoT, вдъхнови трейлъра на HBO.

Обувките ще бъдат изложени от 17 до 30 април във водещия бутик Limited Edt в Сингапур, който се намира в хотел Marina Bay Sands. Въпреки че не са за продан, Click The City съобщава, че щастливите фенове ще имат шанс да спечелят чифт до 25 април.

По-рано тази година, базираната в Сингапур VeChain си партнира с китайския гигант за потребителска електроника Haier и компанията за управление на риска DNV GL, за да подобри прозрачността във веригата за доставки.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post VeChain си партнира с HBO по случай последния сезон на Game of Thrones appeared first on CryptoDnes.bg.