UNCHAIN 2019: Една от най-големите блокчейн конференции

UNCHAIN 2019: Една от най-големите блокчейн конференции

На 14-15 юни в Берлин ще се проведе една от най-големите конференции в блокчейн пространството – UNCHAIN 2019, която ще бъде домакин на едни от най-големите крипто и блокчейн предприемачи.

Двудневната конференция ще се фокусира върху предизвикателствата, пред които са изправени крипто общността, инвеститорите и създателите на блокчейн стартъпи.

Събитието, което беше гласувано като една от 10-те най-популярни конференции в света през 2018, ще събере на едно място знанията и полезни съвети за:

  • Случаите на използване на блокчейн и бизнес модели
  • Регулацията на пространството
  • Настоящото състояние на криптовалутите и възможните сценарии за бъдещето
  • Финансови съвети и стратегии
  • Научна и технологична гледна точка на блокчейн

Lineup-a включва популярни крипто говорители, ранни крипто инвеститори, водещи технолози, основатели на блокчейн предприятия, разработчици и регулатори. Ще присъстват общо 30 души от над 20 страни, което е дори повече от миналогодишната конференция.

Брок Пиърс (председател на Фондация Биткойн), Тоне Вейс (ветеран от Уолстрийт и биткойн ентусиаст), Еди Травиа (Coinsilium), Алена Вранова (основател на TREZOR), Рикардо Спани (MONERO), Кристиан Декър (Blockstream), Адам Фиксор (създател на Биткойн портфейла Wasabi) и други ще споделят своя опит.

Резултат с изображение за unchain conference berlin

Бъдещето на крипто плащанията, неприкосновеността на личния живот и скалируемостта на биткойн, и блокчейн, еволюцията на криптовалутите, въпросите за инвестициите и набирането на средства, политиката и бъдещите сценарии ще бъдат сред най-обсъжданите теми на събитието.

Оскар Гийс, основател на конференцията UNCHAIN сподели:

Празнуваме биткойн и блокчейн решенията в реалния свят с еклектичен, съвременен подход. Нашата основна цел е да въвеждаме бизнес иновации между крипто предприемачи, инвеститори и лидери на традиционната икономика от цял свят – чрез обсъждане и проучване на пълния потенциал на децентрализираната икономика.

С този уникален код: LEV8MPUC, получавате 25% отстъпка на Standart и Experienced билети за конференцията на сайта на събитиетo.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post UNCHAIN 2019: Една от най-големите блокчейн конференции appeared first on CryptoDnes.bg.