UNCHAIN 2019 в Берлин – Крипто и блокчейн събитието на 2019 година наближава

UNCHAIN 2019 в Берлин – Крипто и блокчейн събитието на 2019 година наближава

Берлин: Следващият месец, конференцията на UNCHAIN 2019 отново ще срещне с най-съвременните крипто влиятели, като ще присъстват хора като Тоун Вайс и Брок Пиърс, наред с други.

14-15 юни, Берлин: Пионерите и визионерите са добре дошли да се присъединят към конференцията UNCHAIN 2019 за създаване на контакти, започване на бизнес и спорни дискусии на най-вълнуващите области на използването на крипто и блокчейн технология в реалния свят.

Второто издание на миналогодишните 10 най-популярни събития ще съберe отново ранни осиновители в криптосферата и вземащи решения лица от определени индустрии. Един от акцентите на събитието е форматът за “речи около камината” с известни крипто влиятели, като например американския крипто-предприемач Брок Пиърс, председател на Фондация Биткойн и съосновател на EOS Alliance.Резултат с изображение за unchain 2019

Произхождайки от радиопредаванията на 32-ия президент на САЩ, Франклин Рузвелт, формата за “речи около камината” предполага отговори на трудни въпроси на прост език и обща неформална атмосфера. Последното ще бъде осигурено от модератора Арън Кьониг, известен с книгите си, свързани с криптовалути и блокчейн технология, който е и модератор на известната партньорска конференция на UNCHAIN в Латинска Америка, наречена Labitconf.

Миналогодишният партньор на UNCHAIN, Ерик Ворхийс, (съосновател и главен изпълнителен директор на ShapeShift) току-що определи конференцията със следните думи:

UNCHAIN беше по-малко “хайп” и по-смислена дискусия от много други световни конференции. Силно препоръчително е да се отиде.

Тази година, конференцията UNCHAIN премества местоположението си от Хамбург до Берлин, най-горещата точка на Германия за предприемачи и блокчейн стартъпи. Venue Säälchen, уникална забележителност, разработвана от собствениците на нощни клубове в Берлин, предоставя еклектична рамка за работа в мрежа и последваща програма за нощен живот. Това е градско селище, изработено от груба зидария и скрап, вместо безлична офисна архитектура.

Какво друго ще се случи?

Разбира се, дневният ред не се ограничава до “речи около камината”. 30+ оратори, включително Уолстрийт ветеранът Тоун Вайс, пионерът инвеститор в блокчейн, Еди Травия, както и водещи разработчици, изпълнителни директори и съоснователи на известни инициативи ще се съсредоточат върху случаите на използване на блокчейн, нови бизнес модели, вътрешни стратегии и регулаторни аспекти на крипто. Крипто плащанията, поверителността на личния живот и скалируемостта на Биткойн, различните слоеве на блокчейн, приложенията на интелигентните договори, инвестиции и набирането на средства, и много други теми ще бъдат обсъдени от тях.

Струва си да се каже, че най-популярните крипто билети вече са продадени, но за онези, които са разбрали за събитието точно сега, на официалния сайт остават още много възможности.

Използвайте промоционалния код LEV8MPUC, за да получите 20% отстъпка от билетите Standard и Experience.

В канала на събитието в YouTube можете да се информирате относно това как протече миналогодишното събитие.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

 

The post UNCHAIN 2019 в Берлин – Крипто и блокчейн събитието на 2019 година наближава appeared first on CryptoDnes.bg.