TRX стигна до седмо място в CoinMarketCap

TRX стигна до седмо място в CoinMarketCap

Пазарната монотонност продължава и нещата продължават да са плоски на крипто пазара.

Нито една от основните криптовалути не се е преместила значително от вчера, оставяйки общата пазарна капитализация около 120 млрд. долара, където е била цялата седмица.

Биткойн показа проблясък на надежда, когато достигна дневен връх от $ 3,650, но скоро се върна под това ниво на съпротива, където в момента се търгува. От дъмпа миналата неделя, BTC стои около $ 3,600 в рамките на седмицата.

Етериум отново се понижи, като спадна с почти един процент до $ 115, а XRP направи същото, като цената спадна под $ 0.32. Както и при Биткойн, не е имало движение при тези две криптовалути за миналата седмица, тъй като те постепенно отслабват при подготовката за по-нататъшни загуби.

Tether се изкачи до шесто място, като не направи нищо, но днес големите движения са при Tron, който е надмина Litecoin и Stellar, отчитайки 12% ръст.

TRX сега е на седмо място на цена от 0.030 долара с дневен обем от 200 до 350 милиона долара. Предстоящият BTT токен ще бъде пуснат на пазара утре и тласък от Weiss Ratings изстреля Tron над XLM по време на писане и над LTC за известно време.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post TRX стигна до седмо място в CoinMarketCap appeared first on CryptoDnes.bg.