TRX срещу ETH. Може ли Tron да победи Ethereum?

TRX срещу ETH. Може ли Tron да победи Ethereum?

Макар и не много ясно изразена, между двете големи блокчейн мрежи Tron и Ethereum протича тиха война. Тази война е генерирана в резултат на агресивния напредък, направен от Tron в крипто пространството, като се издигна от работа на платформата Ethereum до неговата собствена платформа.

Основната цел на Tron е да се превърне в най-голямата крипто мрежа в света, но има и други мрежи, които трябва да бъдат изпреварени, като сред тях е и Ethereum. Екипът агресивно преследва тази цел, използвайки различни техники, като подобряването на функциите в своята мрежа и много публичност. В същото време Ethereum действат толкова тихо, без много усилия да уведомят обществеността за своите дейности.

Тъй като Tron купи гиганта за споделяне на файлове BitTorrent през 2018, те правят голямо въздействие и генерират толкова много приемане и покритие. Гигантската крачка за Tron в привличането на мейнстрийм-а е и източник на загриженост за основателя на Ethereum, Виталик Бутерин. Това може и да не е било публично изразено, но близък източник разкри, че Ethereum полага сериозни усилия да покрие всички основания срещу това да загубят от Tron.

Тъй като Ethereum по никакъв начин не е готов да изгуби предимството си пред Tron, компанията събира сила да изригне. И 2019 е вероятно годината, в която трябва да се движат нещата по-мощно, както никога досега, но има две основни области, върху които трябва да работят усилено.

Основната сила на Tron беше в областта на публичността и развитието. Джъстин Сън публикува всичко което ги обхваща, за всеки проект, който работи и това привлича вниманието и увеличава популярността. В същото време Ethereum е по-дълго време в индустрията, това прави шансовете им да генерират по-голям ефект от Tron по-големи.

Друга област, в която Tron има много сила е в развитието. Екипът непрекъснато работи енергично за подобряване на мрежата, работеща в dApp пространството, за да стимулира мрежата.

Ethereum със сигурност няма да позволи на Tron да ги задмине, въпреки че те не са обявили публично враждата между тях и времето ще покаже коя от двете криптовалути ще пребъде.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post TRX срещу ETH. Може ли Tron да победи Ethereum? appeared first on CryptoDnes.bg.