Tron вече се приема в над 500 000 хотела в цял свят

Tron вече се приема в над 500 000 хотела в цял свят

Крипто пространството става все по-конкурентоспособно с всяка изминала минута и компании като Tron винаги търсят начини да надграждат.

Едно нещо, за което всеки ентусиаст зад всяка криптовалута копнее, е масовото приемане и това се случва само, когато криптовалутата се използва от възможно най-много хора.

Ето защо заслужава да се отбележи последното развитие, свързано с TRX. На 14-ти април, Джъстин Сън на Tron съобщи, че TRX вече ще бъде приет като средство за плащане за пътници, използващи услугите на Travala.com, крипто фирма, фокусирана върху туристическата индустрия.

TRX в туристическата индустрия

Новината обръща внимание на общността на Tron, тъй като сега те могат да използват криптовалутите си за заплащане на хотелски резервации. Всъщност, според докладите, сътрудничеството на Tron с Travala разкрива TRX за използване в над 500 000 хотела в 210 страни по света.

Също така, пътниците могат да използват криптовалутата в повече от 80 000 дестинации. На отнема много време на човек да осъзнае това колко много значи за TRX. Масово приемане може да бъде налице.

Този сериозен случай подчертава ролята на криптовалутите в туристическата индустрия. С новото партньорство, TRX се присъединява към Bitcoin, Litecoin, BNB, XRP и EOS в списъка на най-добрите криптовалути, приети от Travala.

Случаи на използване на TRX

Разбира се, уреждането на пътни разходи и хотелски резервации не е единственото нещо, за което TRX е добър. Дори преди Tron да подписа партньорство с Travala, TRX е все още в употреба, особено в мрежата на Tron, където се използва за уреждане на транзакции между потребителите. TRX се използва и за търгуване на двойки в крипто обмени по целия свят.

Преди това развитие, TRX вече беше приемливо средство за плащане в различни кафенета по целия свят, което означава, че влизането на Travala в картината само ще направи нещата по-добри за криптовалутата.

На този етап може да се каже, че използването на TRX в експанзивната туристическа индустрия трябва да повлияе положително на дигиталния актив, особено що се отнася до приемането, но дали това влияние може да се разшири до ценовите механизми, все още предстои да се види.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Tron вече се приема в над 500 000 хотела в цял свят appeared first on CryptoDnes.bg.