Tron вече имат 150 dApp и над 300 интелигентни договора

Tron вече имат 150 dApp и над 300 интелигентни договора

Tron (TRX) е на път достигне съвсем друго ниво през 2019 година. Компанията е записа 142 dApps само преди седем дни и сега броя им е 150 с 300 интелигентни договора, разположени на блокчейнa. Освен това, има 7 децентрализирани борси (DEX) и 30 dApp инструмента.

Тази информация е публикувана на официалната страница на Tron Foundation на 25 януари. Компанията се опитва да направи нещата “по-велики”, което очевидно води до тази цифра и броя на интелигентните договори.

TRON има над 150 dApps и над 300 интелигентни договора. Според tron.dapp има 7 децентрализирани борси (DEX), 6 колекционерски игри и 30 инструмента dApps. Екосистемата на децентрализираните приложения е сравнително добре затворен кръг, формирайки органична тенденция на растеж.

Само преди една седмица беше завършена програмата на компанията Accelerator, предназначена да привлече разработчици към мрежата. Програмта е пряко отговорна за 142 записани по това време dApps, а Tron също организира конференцията niTRONICS, която се провежда в щаба, в Сан Франциско. Очакваше се конференцията да сближи Tron и да му даде повече експозиция. Изглежда, че е така, защото бързият темп на растеж не може да бъде обяснен по друг начин.

Съвсем наскоро, генералният изпълнителен директор на компанията, Джъстин Сън, заяви, че Tron скоро ще поеме власт от Facebook, Amazon и Google. Не може да се каже, че той не знае какво прави. Той подкрепи изявлението си, като заяви, че компанията има повече да разкрие пред света тази година, отколкото през цялата им история. Продуктите на Tron най-често водят до определен растеж за компанията.

Междувременно, тези интернет гиганти също работят усилено, за да останат на върха. Вече не е водеща новината, че Facebook разработва стейбълкойн, който предстои да бъде пуснат. Amazon, от друга страна, започна да приема биткойн плащания първоначално с плъгин на Moon браузъра.

Чрез акаунт с плъгина може да се направи плащане за продукти на уебсайта на Amazon. Не е ясно обаче какво прави Google, за да остане актуален.

Годината току-що започна и не може да се каже какво може да направи Tron, така че нека повярваме в думите на Сън и внимателно да наблюдаваме как се развиват нещата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Tron вече имат 150 dApp и над 300 интелигентни договора appeared first on CryptoDnes.bg.