Tron вече е достъпен на eToro

Tron вече е достъпен на eToro

На 25-ти март водещата социална платформа за търговия eToro, която има над 100 милиона регистрирани потребители, обяви, че е добавила подкрепа за TRON (TRX).

Платформата стартира през януари 2007 г. Може би най-добрият пример за инструменти за социална търговия на eToro е “CopyTrader”, който позволява на клиентите да автоматизират своята търговия, като разпределят част от средствата си, за да имитират дейността на друг инвеститор, копирайки всичките му ходове в реално време.

Въпреки че eToro беше разрешил търговията с Биткойн (чрез ДЗР) още през 2013 г., чак 2017 г., когато стана възможно директната търговия и инвестиране в BTC, ETH, LTC и други популярни крипто-активи.

С днешното изявление, TRON (TRX) става 15-та криптовалута, която е включена в eToro (другите са Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, XRP, Litecoin, Ethereum Classic, Dash, Stellar, NEO, EOS, Cardano, IOTA, Binance Coin, Zcash). Струва си да се отбележи, че “TRX ще бъде добавен и към CryptoPortfolio на eToro, който позволява на инвеститорите да диверсифицират всички налични крипто-активи само с едно кликване.”

Йони Асия, съосновател и главен изпълнителен директор на eToro, заяви:

TRON напредва бързо към възвишени амбиции и правилно привлича вниманието на крипто общността. Като се има предвид относителната младост на блокчейн технологията, инвеститорите в крипто-активи инвестират в големи идеи и търсят компании, които изпълняват големи идеи. Tron със сигурност отговарят на това описание. В eToro искаме да предложим на инвеститорите достъп до крипто-активи, които вече имат ясен успех зад тях. 

Що се отнася до Джъстин Сън, главен изпълнителен директор на фондация TRON, той трябваше да каже:

С нашата подкрепа в eToro ние предоставяме на притежателите на TRX още една страхотна платформа, на която да управляват техните активи. Тези стъпки ще помогнат да се развие блокчейн общността и да се разшири обхватът ни по целия свят.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Tron вече е достъпен на eToro appeared first on CryptoDnes.bg.