Samsung Galaxy S10 ще поддържа съхранение на частни ключове

Samsung Galaxy S10 ще поддържа съхранение на частни ключове

Samsung разкриха, че техния флагман Galaxy S10, нова линия от четири премиум смартфона, ще разполага със сигурно съхранение за частни ключове, ефективно превръщайки устройството в крипто хардуерен портфейл за биткойн и алткойн.

Съобщението обобщава цял месец на спекулации в крипто общността за това как южнокорейският технологичен гигант може да доведе до масовото  приемане на криптовалути.

Новото семейство смартфони включва Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10E и Galaxy S10 5G. Galaxy S10 разполага с богат списък от аксесоари и технологии от следващо поколение: 6,1-инчов дисплей, три задни камери, една предна камера и ултразвуков скенер за пръстови отпечатъци.

За крипто ентусиастите решението на Samsung да интегрира поддръжката на частни ключове е основен знак, че компанията вижда криптовалутите като бъдеще.

Новата продуктова линия обещава “сериозни иновации” за потребители, които искат най-бързите налични скорости, максимална мобилност и напълно дигитализирани данни за пари, филми, музика, изображения и съобщения.

Според съобщението:

Galaxy S10 е изграден с отбранителен Samsung Knox, както и със защитено хранилище, поддържано от хардуер, в който се намират личните ви ключове за мобилни услуги, базирани на блокчейн.

Устройството предлага и “интелигентен WiFi”, който превключва между WiFi и LTE, и AI възможности, които позволяват на смартфона да научи кои приложения се използват най-често за по-бързо стартиране.

Таргетирайки геймърите, крипто-приятелския, демографски Galaxy S10 предлага най-добрите функции.

Проектиран за възможно най-добро гейминг изживяване, Galaxy S10 е изграден със софтуер за оптимизация на производителността, базиран на AI и премиум хардуер, включително Dolby Atmos за игрален режим и система за охлаждане на камерата. Galaxy S10 е и първото мобилно устройство, оптимизирано за игри, създадени на платформата Unity.

Все още няма потвърждение дали Samsung ще представи роден крипто портфейл или ще даде възможност на разработчици на трети страни да създават приложения за крипто съхранение.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Samsung Galaxy S10 ще поддържа съхранение на частни ключове appeared first on CryptoDnes.bg.