Ripple нарушават правилата на Coinbase

Ripple нарушават правилата на Coinbase

Съобщава се, че Ripple (XRP) нарушава едно от правилата за регистрация на токени в Coinbase, въпреки че борсата добави подкрепа за алткойна на своята Pro платформа.

Доклад от 26 февруари на блокчейн изследователската компания Diar заявява, че XRP нарушава едно от изискванията на Coinbase, за да бъдат включени в платформата.

По-конкретно, в своята „Дигитална Рамка на Активите“, Coinbase заявява, че „притежаваният от екипа дял е миноритарен дял“, докато според Diar, Ripple държи около 60% от общото предлагане в ескроу с график за освобождаване.

Coinbase Pro добави подкрепа за XRP токена на 25 февруари. В съобщението Coinbase заяви, че пълната търговия на XRP ще бъде достъпна за клиенти в САЩ, Канада, Европейския съюз, Обединеното кралство, Сингапур и Австралия, като същевременно планира да разшири услугите си и в други страни на по-късен етап.

XRP реагира незабавно на новините за добавянето към Coinbase Pro. Токенът се оказа един от най-големите победители на деня, достигайки $ 0.337 след постепенно спадане от седмичния връх от около $ 0.341 на 19 февруари, според CoinMarketCap.

Миналия месец, фирмата за крипто анализи Messari публикува доклад, в който се твърди, че пазарната капитализация на XRP може да бъде надценена с цели $6 милиарда. Докладът отбелязва, че ликвидната циркулиращо предлагане на XRP може да бъде надценено с 48%, поставяйки “действителната” пазарна капитализация на $6,9 милиард вместо $13 милиарда, както беше описано на CoinMarketCap.

Според четвъртото тримесечие на Ripple (Q4) от 2018, компанията продава XRP на стойност $535.56 милиона през годината. През Q4, 3 милиарда XRP бяха пуснати от криптографския ескроу, а 2.4 милиарда бяха върнати. Според изявлението, останалите 600 милиона XRP, които не са върнати на ескроу, се използват “по различни начини, за да се подпомогне XRP екосистемата.”

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Ripple нарушават правилата на Coinbase appeared first on CryptoDnes.bg.