Ripple е сред топ работодателите в Сан Франциско

Ripple е сред топ работодателите в Сан Франциско

 

Крипто стартъпа за плащания Ripple (XRP) е класиран като един от най-добрите работодатели в технологичната индустрия в района на залива на Сан Франциско, според скорошно проучване на изследователската фирма „Good Place to Work“ (GPTW).

В списъка на най-добрите малки и средни фирми, които работят в района на заливa, Ripple е класиран като 17-ия най-голям работодател. Съобщава се, че 91% от служителите казват, че Ripple е чудесно място за работа, като 95% от анкетираните твърдят, че са горди да кажат на другите, че работят там.

97% от участниците в проучването твърдят, че са готови да дадат повече от себе си, за да си свършат работата. 96% заявяват, че са в състояние да си вземат почивка от работа, само когато е необходимо, а 95% от анкетираните разкриват, че са посрещнати много гостоприемно, когато са се присъединявали към компанията.

От 35 компании, които са включени в списъка на GPTW, Ripple изглежда е единствената фирма, свързана с блокчейн и дигитални валути.

TechCrunch отбелязва, че компаниите трябва да плащат за GPTW услуги като сертифициране и класиране. За да могат да участват в списъка, компаниите трябва да позволят на изследователите на GPTW да наблюдават работните места.

Освен това, ако една компания не може да изпълни определени предпоставки, тя не може да бъде удостоверена и няма да бъде споменавана в нито един списък.

Сред големите компании, GPTW класира KPMG LLP и Deloitte от “Големите Четири” на 10-то и 14-то сред топ работодателите.Технологичният конгломерат Cisco се намести на 11-та позиция, софтуерната компания Adobe на 12-та и NVIDIA на 17-та.

За да подготви най-добрите работни места за 2019 в района на залива, GPTW извършва анонимно проучване на над 30 000 служители в района, които са отговорили на повече от 60 въпроса. Проучването обхвана такива аспекти като доверието на служителите, достигайки пълния им потенциал като част от компанията, ежедневния им опит, стойността на компанията, както и ефективността на лидерите.

Миналия месец , Йошитака Китао, главен изпълнителен директор и представител на японския финансов гигант SBI Holdings, изтъкна Ripple и R3 блокчейн консорциума като причина да остане оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

Той каза, че реалното търсене на XRP за използване в трансгранични преводи и сетълмент вече е в ход и ще продължи да нараства.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Ripple е сред топ работодателите в Сан Франциско appeared first on CryptoDnes.bg.