Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си

Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си

Rakuten започна да дава възможност на потенциалните потребители на Rakuten Wallet да отворят сметки.

Rakuten, която планира да стартира борсата през юни, сега предлага онлайн регистрация за търговци, всеки от които се нуждае от Rakuten потребителско име и свързана банкова сметка, за да завърши процеса.

Компанията превзе платформата “Everybody’s Bitcoin” през 2018 г., въвеждайки промени, които й позволиха да получи лиценз за опериране на обмен от японските регулатори през декември.

Rakuten се присъединява към редица големи играчи, които се подготвят да влезнат в крипто, сред които са Yahoo! Japan, която притежава 40% от TaoTao, ще бъде пусната през май.

Други са добавили към съществуващите си функции, за да отговорят на потребителското търсене. Тази седмица, Coincheck добави алткойни към неговата извънборсова търговска платформа (OTC), като стартира с BTC в началото на април.

OTC бюрата предлагат специализирани услуги за големи търговци, което им позволява да спестят такси и заобиколят пречки, които иначе биха били сериозно препятствие за закупуване или продажба на големи крипто инвестиции чрез стандартни методи.

Компанията майка на южнокорейската борса Bithumb е получила 200 млн. долара от японския фонд ST Blockchain, според прессъобщение направено пред Cointelegraph.

Паричните средства, които са част от кръг от финансиране от серия А, ще позволят на Blockchain Exchange Alliance (BXA) да разшири международната страна на Bithumb, която вече е една от най-големите борси в Южна Корея. Ще се появят и нови търговски двойки, се твърди в прессъобщението.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си appeared first on CryptoDnes.bg.