Pantera Capital смята, че крипто зимата продължи достатъчно

Pantera Capital смята, че крипто зимата продължи достатъчно

Така наречената крипто зима мъчи тази индустрия малко повече от година.

От края на 2017 г. / началото на 2018 г. стойността на Биткойн се бори, тъй като инвеститорите капитулират и ликвидират позициите си масово.

И все пак, Pantera Capital, криптоцентрична инвестиционна група твърди, че докато цените са паднали навсякъде, основите остават относително силни. Американският стартъп, оглавяван от Дан Морхед, наскоро издаде писмото си от февруари, където говори за очакванията си за това нововъзникващо пространство да се движи напред.

Главният изпълнителен директор Морхед обясни, че по много мерки “фундаментите са много, много по-силни, отколкото бяха през зимата през 2014-2015 г.” Блокчейн инвеститорът изтъкна коментара си главно за “предстоящата институционална вълна от пари”, обяснявайки, че стартирането на крипто подразделенията на Bakkt, Fidelity Investments и ErisX трябва да бъде положителен катализатор за тази индустрия, дори ако не е пряко и / или незабавно отразено в Биткойн или други криптовалути.

Занапред, компанията очаква този сектор да направи крачки по отношение на мащабируемостта на блокчейн, тъй като смята, че това е един аспект, който задържа криптовалутите в сегашния им вид.

Морхед дори оприличава аргумента, че Биткойн и Етериум не могат да се мащабират с хора, които се оплакват от TCP / IP в началото на 90-те години, обяснявайки, че с течение на времето развитието ще засили това пространство заедно с оценката на цифровите активи.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Pantera Capital смята, че крипто зимата продължи достатъчно appeared first on CryptoDnes.bg.