Overstock ще пусне платформа за търгуване на секюрити токени

Overstock ще пусне платформа за търгуване на секюрити токени

Overstock са готови да пуснат платформата си за търгуване на секюрити токени – tZERO.

Патрик Бърн, главен изпълнителен директор на онлайн магазина Overstock, каза в петък, че компанията му планира да пусне своята платформа за търговия със секюрити токени, tZERO, до края на следващата седмица.

“Това е голям момент за нас – четири години в процес на разработване”, каза Брайън, добавяйки, че компанията е “готова да натисне бутона и да пусне платформата днес”, но иска да изчака за повече потребителски регистрации.

Съобщението означава, че tZERO успешно следва графика, даден от Джонатан Джонсън, президент на Medici Ventures, рисковия фонд на Overstock и компанията майка на платформата.

Фирмата вече уведоми инвеститорите от разпродаването на токени на tZERO (което приключи миналия август), че могат да получат достъп до своите средства.

Съобщението на Бърн идва след инвестиция от $270 милиона в tZERO миналия август от частната инвестиционна компания GSR Capital, базирана в Хонконг. Ръководителят ще бъде Стивън Хопкинс, бивш главен оперативен директор и генерален съветник на Medici Ventures. При пускането на пазара, търговците ще могат да търгуват с tZERO токена. Фирмата зад платформата разговаря и с 60 компании за добавянето на още токени.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Overstock ще пусне платформа за търгуване на секюрити токени appeared first on CryptoDnes.bg.