OKEx записаха рекорден обем търговия за 24 часа

OKEx записаха рекорден обем търговия за 24 часа

OKEx, които започнаха миналата година с висока номинална стойност, приключиха с това трейдърите да искат закриването им.

Борсата участваше в скандал с манипулиране на пазара в резултат на това, че принуждаваше по-ранно уреждане на BCH фючърсите, без предварително предупреждение. Това се случи няколко часа до дългоочаквания хард форк. Обменът беше обвинен и в фалшифициране на данни за обема на търговията. В светлината на всичко това, OKEx регистрира най-големия обем от над $2.4 милиарда в крипто деривати, в рамките на 24 часа.

OKEx прави перфектното завръщане

Неотдавнашно събитие обаче показа, че всички тези серии от неуспехи по никакъв начин не изхвърлят борсата от играта и плановете й да се превърне във водещ в света крипто обмен. Неотдавна публикуван медиен доклад ясно показа, че компанията вече записа най-високия 24-часов обем на търговията с крипто деривати, като измести BitMEX, които преди това държаха този рекорд. Докладът показа, че борсата изтъргува $ 2.4 милиарда за един ден.

Тази цифра, според доклада, е от официални данни, а не от самата компания.

Безсрочен суап

Към края на миналата година, общият консенсус беше, че търговците ще бойкотират крипто борсата. Този скорошен доклад за рекорден обем на търговията обаче доказа, че търговците не са приключили с платформата.

Неотдавнашен доклад показа, че въвеждането на най-новия непрекъснат суап продукт стана доста популярен сред търговците на борсата. Това значително допринесе за обема. Безсрочният суап на OKEx регистрира над $53 милиарда в общия обем на търговия. Безсрочен суап означава, че във фючърсния договор няма дата, на която изтича. Купувачът никога не му се налага да купува и на продавача не му се налага да продава. Понастоящем, безсрочният суап има девет различни вида договори, които са на разположение за търговия. Това обикновено включва най-висок ранг крипто според пазарната капитализация. Следните криптовалути бяха посочени като налични за постоянно прехвърляне:

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), EOS със 100x ливъридж, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin SV (BSV), Litecoin (LTC) и XRP с 40x ливъридж.

 

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

 

The post OKEx записаха рекорден обем търговия за 24 часа appeared first on CryptoDnes.bg.