Mithril ще бъде пуснат на Binance chain

Mithril ще бъде пуснат на Binance chain

Binance Chain, блокчейн протокол, разработен от Binance, ще види първото си стартиране на проекта в мрежата.

Компанията обяви, че Mithril, децентрализирана социална медийна платформа, ще мигрира към веригата и нейният MITH маркер ще се прехвърли от ERC20 към BEP2 на Binance.

От обявяването си в началото на 2018 г., Binance Chain е един от най-очакваните проекти досега. Децентрализираната блокчейн платформа на борсата е построена, за да затвърди позицията си като лидер в крипто индустрията.

Обменът започна Binance Chain и първият проект на мрежата е на път да стартира. Според прессъобщение, Mithril ще бъде първият проект, който ще мигрира към Binance Chain.

Компанията изгради екосистема, която се върти около MITH, който в момента се търгува на много борси. Докато идеята на компанията беше добре приета, нейният базиран на Етериум токен намираше ограничено използване. Компанията заяви, че чрез мигриране към Binance Chain, притежателите на MITH токени ще могат да станат свидетели на “бързината, сигурността и удобството за потребителя”.


Binance каза, че депозирането и тегленето на MITH ще бъде деактивирано по време на първоначалния 12-часов период на миграция. От друга страна, търговията ще продължи през това време.

Когато MITH най-накрая мигрира към BEP2, потребителите на Binance ще могат да изтеглят монетата до всеки BEP2 портфейл, включително Ledger Nano S. Обменът също така отбелязва, че ERC20 версиите на MITH, държани в частни ETH портфейли или на други борси, няма да бъдат засегнати от миграцията.

MITH се увеличи с приблизително 97% в рамките на 24 часа.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Mithril ще бъде пуснат на Binance chain appeared first on CryptoDnes.bg.