Lightning Network расте заедно с Биткойн

Lightning Network расте заедно с Биткойн

Lightning Network се възхвалява от нейните поддръжници, като най-доброто решение за всеки проблем със скалируемостта, който Биткойн ще срещне. Това е добавен слой към Биткойн протокола. Добавеният слой има за цел да създаде по-бърз канал за извършване на плащания.

Въпросът за скалируемостта се разглежда като най-голямото препятствие за Биткойн, но Lightning Network предоставя решения за незабавни плащания, които ще позволят на хората да използват най-голямата криптовалута, за да си купят нещо толкова просто, като чаша кафе.

Потребителят на Twitter, @kerook, отбеляза растежа, който Lightning Network преживява.

Може би едно от най-важните одобрения, които Lightning Network получава, идва от главния изпълнителен директор на Twitter и Square, Джак Дорси. Toй вече заяви вярата си в биткойн като родната валута на интернет. Неговите изявления вълнуват много хора в пространството и сега последните му коментари за Tippin.me предизвихава още по-голям растеж.

С разширяването на обхвата на Lightning Network, използването на криптовалута ще стане по-лесно. Масовото приемане със сигурност ще бъде подпомогнато от възможността да се използва Биткойн в ежедневни настройки. Антъни Помплиано наскоро коментира факта, че традиционните компании за кредитни карти може да бъдат изместени от Lightning Network и всички предимства, които предлага.

Ако всички просто останат верни на „HODL“ движението, Биткойн и другите криптовалути никога няма да станат норма. В крайна сметка, случаите на голяма употреба и решаването на настоящите проблеми ще са причина за масовото приемане. Ако хората осъзнаят, че биха могли да спестят пари и време, използвайки инструменти като Lightning Network, тогава и само тогава ще решат да я използват.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Lightning Network расте заедно с Биткойн appeared first on CryptoDnes.bg.