LEO токена на Bitfinex скача с 32%

LEO токена на Bitfinex скача с 32%

Токенизацията на Bitfinex чрез продажбата на LEO беше възможност за инвеститорите да извлекат максимални ползи от борсата.

Към момента на писане на статията, LEO се е покачил с 32% от началото на годината.

Изправен пред непреодолимият натиск, създаден от разкритието, че борсата е използвала част от фонда на Tether Limited, за да покрие загуби, ръководството реши да проведе първоначално борсово предлагане (IEO).

Целта беше съвсем ясна: $ 1 милиард в USDT от частни инвеститори. Това означаваше да се токенизира обмена чрез LUS токените на Unus Sed.

Китайският Биткойн милиардер Джао Донг уведоми общността за плановете на BitFinex:

LEO са предназначени да служат като помощно средство в сърцето на екосистемата на iFinex. Собственикът на токени ще изпита незабавно ползите от платформите за търговия, продуктите и услугите на iFinex, а включително и намалени с 15% такси за притежателите на LEO за общите крипто-крипто-двойки (включително крипто към стейбълкойн).

Имайки предвид ползите, силно се очакваше, че монетата ще бъде продадена за няколко минути, давайки на BitFinex така необходимата ликвидност. За инвеститорите обаче цените на LEO потъват.

При регистрацията на 20-ти май цената на токена спадна от $ 2.49 до $ 1.025, преди да затвори на $ 1.07.

Макар и на седем процента на зелено, инвеститорите бяха разтърсени. В момента LEO на път за възстановяване, търгувайки се на $ 1.93. В резултат на това пазарната капитализация на LEO е $ 1.959 милиона, като се е увеличил 32% от седмицата до момента.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post LEO токена на Bitfinex скача с 32% appeared first on CryptoDnes.bg.