KuCoin shares (KSC) скочи със 13% след последните новини

KuCoin shares (KSC) скочи със 13% след последните новини

KuCoin Shares (KCS) наскоро отбеляза повишение на цената си от над 13%, след като компанията обяви обновяването на 2.0.

Това е ERC-20 токен, издаден от едноимения крипто обмен, който дава на притежателите си различни бонуси и дивиденти въз основа на представянето на борсата

Според публикуваното наскоро съобщение, преходът към платформата 2.0 ще се случи на 18-ти февруари, в 3 часа сутринта, и ще продължи около 14 часа. Актуализацията ще внесе различни подобрения, включително нови видове поръчки, по-голяма сигурност и по-добър контрол.

При обявяването на новината, цената на криптовалутата започна да се покачва. Според CryptoCompare данните, KCS в момента се търгува на около 0,41 долара, като пазарната й капитализация в момента е 74,15 милиона долара.

Подобрението на KuCoin има за цел да даде на потребителите си усъвършенствано API, предназначено да предложи ефективен начин за разработване на търговска стратегия, както и за всевъзможни поръчки.

Програмата й за такси също ще претърпи промени, за да бъде “по-привлекателна” и да се намалят таксите за търговия и да се подобри ликвидността на различните активи. KuCoin също подобрява различни функции, за да оптимизира потребителкия опит (UX) на своя уебсайт, като същевременно се опитва да привлече още хора чрез награди в своята реферална програма.

За да се избегнат големи колебания на пазара, KuCoin също ще обърне 30-минутен период на чакащи поръчки след завършването на надстройката. Борсата наскоро добави различни двойки XRP за търговия, въпреки че не направи валутата базова.

Поради редица доклади и всевъзможни страшни истории във форуми, препоръчваме да проучите този обмен внимателно преди да им доверите средствата си.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post KuCoin shares (KSC) скочи със 13% след последните новини appeared first on CryptoDnes.bg.