Криптовалутите показват признаци на възстановяване, биткойн се движи около $8,300

Криптовалутите показват признаци на възстановяване, биткойн се движи около $8,300

Биткойн (BTC), заедно с повечето алткойни, се търгува сравнително равномерно през последните 72 часа, но като цяло пазарът на криптовалути изглежда е готов да се обърне.

Биткойн все още не е успял да се възстанови от двуцифрените загуби от миналия вторник, но монетата показва признаци, че фазата на възстановяване може да е на хоризонта.

Най-популярната криптовалута се търгуваше около $8,000 през по-голямата част от вчерашния ден. Днес пазарите отвориха на ниво от около $8,300, като към момента цената бавно се изпълзява нагоре до текущата си ценова точка от $8,378, което е покачване с 3.58% за последните 24 часа.

 

 

Етер (ETH) показва впечатляваща печалба от близо 4%. Криптовалутата достигна нивото си в рамките на деня в синхрон с BTC и оттогава намери път до $180 за монета.

XRP на Ripple показва печалба от почти 7% през последните 24 часа и се търгува на около $0,256 по време на писане на статията. Следвайки тенденцията от понеделник на пазарите на криптовалути, XRP може да е на път да се възстанови от седмичните си загуби от 12%.

 

Алкоините, показват така необходимото възстановяване

 

Алткойните кретат от двуцифрените загуби през вторник миналата седмица, но привидно влязоха в друга фаза на консолидация през последните три дни. Цените в понеделник 30ти септември показват зелени кендълстикс навсякъде.

Според данни на Coin360, всички топ 20 монети показват печалби, като Tron (TRX) е водещ с ръст над 7% в деня. Bitcoin SV (BSV) също показва печалби от около 6% от вчера.

Общата пазарна капитализация на криптовалутите се увеличи от $212 милиарда до $215 милиарда, като биткойн представлява 68,4% от общата сума.