Kraken придобиват една от най-големите регулирани борси

Kraken придобиват една от най-големите регулирани борси

Най-сигурнaта крипто борса в света, с най-високия обем на транзакциите в евро придоби лондонската регулирана платформа за търговия с криптовалути и доставчик на индекси, Crypto Facilities.

Фирмата, която Kraken придоби за над $100 милиона, е водеща регулирана борса в Европа. Изпълнителният директор на Kraken, Джеси Пауъл, каза:

Ние сме развълнувани да представим на клиентите тези водещи индустриални фючърси и индексни продукти, които отговарят на условията. През следващите месеци, нашите екипи ще продължат да подобряват и разширяват тези предложения. Имаме страхотни неща за търговците и институционалните клиенти през 2019 година.

Kraken е една от най-големите борси с повече от 4 милиона потребители, включително професионалисти, институции и власти, разпространени в 190 страни по света. Предлага услуги за 20 криптовалути с над 70 търговски двойки.

Говорейки за мечтата на Crypto Facilities и сливането с Kraken, техния главен изпълнителен директор и основател Тимо Шлаефер каза:

Нашата мисия беше да изградим най-сложната, мощна и лесна за използване платформа за криптовалути. Сътрудничеството с Kraken ни позволява да въвеждаме иновации на следващото поколение продукти и значително увеличава стойността, която можем да предоставим на нашите клиенти.

Това партньорство е важно събитие за Kraken. Тo също така предоставя средства за разпространение на услугите си на европейския пазар, тъй като Crypto Facilities се намира в сърцето на Лондон. Резултат с изображение за kraken crypto pngТова се описва като най-голямата придобивка, която мега-борсата е имала от основаването си през 2011 година.

Crypto Facilities, които са регулиран обмен, също ще увеличат доверието на крипто търговците по целия свят. Това със сигурност ще подобри патронажа на Kraken, тъй като все повече търговци ще бъдат по-уверени да работят с борсата, като се има предвид и факта, че е обявена за най-сигурната в света.

Kraken разширява своя обхват с придобиването на други борси като големите Coinsetter, Cavirtex и CleverCoin. Според вас, с тази нова придобивка ще се увеличи ли обемът на търговията на Kraken и ще стане ли борсата номер едно в света?

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Kraken придобиват една от най-големите регулирани борси appeared first on CryptoDnes.bg.