Kraken и Coinbase подкрепят Етериум хард форка

Kraken и Coinbase подкрепят Етериум хард форка

Големите крипто борси в САЩ Coinbase и Kraken станаха поредните, които потвърдиха подкрепата си за хард форка на Eтериум (ETH) (Constantinople), обявявайки го в Twitter на 14 януари.

Двете големи борси се присъединиха към Binance, Huobi и OKEx, като обещаха да следят събитието, което ще задейства Етериум блок номер 7 080 000, очакван тази седмица.

„Coinbase възнамерява напълно да подкрепи Constantinople ъпгрейда“, написаха служители в публикацията, добавяйки:

При започване на актуализацията, за сигурност и технически цели, ще спрем временно изпращането и получаването на ETH във всички наши платформи за търговия, докато завърши ъпгрейда и ние потвърдим сигурността на мрежата.

В един tweet, Kraken също потвърди, че ще подкрепят Constantinople, a официални лица добавиха, че “очакват това да бъде безспорен форк” и няма да предизвикат конкурентни ETH вериги, както се случи с хард форка на Bitcoin Cash през ноември.

„Кraken ще подкрепят това“, пише борсата в Twitter, добавяйки:

Няма да бъдат кредитирани нови токени, тъй като очакваме старата верига бързо да остарее и да излезне от употреба.

ETH / USD има краткосрочна подкрепа в навечерието на хард форка. Двойката вижда най-големите печалби в първите двадесет криптовалути спрямо пазарната капитализация през последните 24 часа, което е с 8.7% повече.

Constantinople бележи крайъгълен камък за Етериум мрежата, разработчиците на което планират да го прехвърлят от доказателство за работа (PoW) в алгоритъм за доказателство за залог (PoS). Хард форка е една стъпка по пътя към пълната трансформация на мрежата и обхваща различни технически подобрения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Kraken и Coinbase подкрепят Етериум хард форка appeared first on CryptoDnes.bg.