ICE разширява своя “Cryptocurrency Data Feed”

ICE разширява своя “Cryptocurrency Data Feed”

Intercontinental Stock Exchange (ICE), компанията-майка на Нюйоркската фондова борса (NYSE), намекна, че добавя множество нови монети към своя Cryptocurrency Data Feed.

Новината бе обявена в tweet на 14-ти март.

Стартиранa през януари 2018 г., Cryptocurrency Data Feed е услуга, която предлага информация в цифров вид в реално време, покриваща цените и книгите за поръчки. Платформата беше въведена след партньорство между ICE и Blockstream.

Според неотдавнашното съобщение, ICE разширява списъка на поддържаните криптовалути до хиляди, като добавя и стотици локации. С този ход компанията очевидно планира да увеличи прозрачността в тази област.

По време на пускане на новината Cryptocurrency Data Feed поддържа 58 цифрови валути от различни източници на данни, пазари и борси по света. Услугата е подкрепена от инструмента за сигурност на финансовите транзакции на ICE (SFTI), за който се твърди, че премахва чаканията за инвеститорите и позволява незабавни уведомления в случай на извънредна ситуация.

През февруари ICE заяви, че стартирането на Bakkt е предвидена за по-късно през 2019 г. Инфраструктурата на проекта вече привлече редица високопоставени инвеститори и партньори, включително Starbucks и Microsoft.

През същия месец ICE разкри, че е финализирал първото си придобиване на активи във фючърсната комисия Rosenthal Collins Group, което бе обявено за първи път в средата на януари.

Счита се, че придобиването ще разшири операциите по управление на риска на Bakkt със системи и експертни познания и може да допринесе за политиките на платформата за борба с прането на пари (AML) и за познаването на клиентите (KYC).


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post ICE разширява своя “Cryptocurrency Data Feed” appeared first on CryptoDnes.bg.