Huobi докладва 100-процентно повишение на търговските обеми през 2018 г.

Huobi съобщи за 100% ръст в обема на търговията през 2018 г. спрямо 2017 г., според прессъобщение.

Според съобщенията компанията със седалище в Сингапур е увеличила своя персонал от 400 служители в началото на 2018 г. до повече от 1,300 души до 2019 г., с 15 офиса в 12 страни и региони, твърди изпълнителният директор на Хуоби.

Смята се, че бюрото за извънборсова търговия (OTC) на Huobi се превърна в една от най-изпозлваните извънборсови платформи по света.

Наскоро стартиралата услуга Huobi Cloud (HC) успя да влезе в повече от 100 партньорства в рамките на шест месеца.

HC е платформа, която позволява на потребителите да създават свои собствени услуги за цифрови активи, най-вече за създаване на извънборсова и цифрова борса.

Компанията отбеляза също напредъка си на ключовите пазари на Huobi като САЩ, Япония и Южна Корея. В стратегическия партньор на Huobi, който наскоро бе преименуван от HBUS на Huobi.com, той получи лиценз за парични услуги (MSB) от мрежата за прилагане на финансовите престъпления. На 5-ти февруари компанията стартира услуги за търговия с криптиране.

Според съобщенията в Япония Хуоби е получил един от първите 17 крипто лиценза. Крипто обменът също така получи лиценз за разпределена книга (DLT) от Гибралтар, за да осигури съвместима търговия с активи на блокчейн в Европа.

През декември, Хонконгската информационна агенция South China Morning Post (SCMP) съобщи, че Huobi потвърждава плановете си за освобождаване на персонал сред крипто кризата през 2018 г. Въпреки това компанията твърди, че ще продължи да търси персонал.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Huobi докладва 100-процентно повишение на търговските обеми през 2018 г. appeared first on CryptoDnes.bg.