Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн

Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн

Призракът от миналото на iOS, популярната игра Flappy Bird, се завръща на блокчейна на EOS. Клонингът на играта, която привлече фенове по целия свят през януари 2014, вече може да се играе на EOS.

Според доклад на Trybe, един безплатен опит е разрешен на всеки 12 часа. Играчите с най-висок ранг могат да спечелят EOS, а притежателите на FLB токена на играта могат да печелят дивиденти на всеки 12 часа. Тъй като дневният обем на токена е нисък, очакваните печалби и дивиденти е малко вероятно да бъдат високи.

Досега версията на играта, базирана на блокчейн, не изпитва проблеми. dApp Rader показва, че през последните 7 дни на платформата са били 57 потребители с 154 транзакции, което е еквивалент на 3 EOS.

В края на януари 2014, Flappy Bird беше най-теглената безплатна игра в App Store за iOS. Въпреки огромния си успех и големи печалби, създателят на видеоигри, Донг Нгуен, свали играта от App Store, за да сложи край на огромното внимание, което получаваше и да излекува вината си за пристрастяващия характер на неговото творение.

Въпреки че остава неясно кой стои зад прилагането на Flappy Bird в EOS и дали EOS може наистина да подобри производителността на популярни игри като Flappy Bird, очаква се игрите на блокчейн да нарастват, докато индустрията се разширява като цяло.

Според нов доклад на Grand View Research, глобалният пазар на технологиите за блокчейн се очаква да достигне $7,59 милиарда до 2024 година.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Flappy Bird с нова версия на EOS блокчейн appeared first on CryptoDnes.bg.