FIdelity предадоха факела на BTC Lightning Network

Fidelity Digital Assets, крипто ръката на бостънския мениджър Fidelity Investments, просто предаде факела на Биткойн Lightning Network на своя съсед в Кеймбридж: Харвард.

Факелът е символична биткойн транзакция от около $ 144, която преминава по света от човек на човек, за да покаже колко лесно е да се използва Lightning Network (LN), решение от два слоя, предназначено за по-бързи плащания. Когато играчите се присъединяват към тях, те добавят малки суми в биткойн към пота.

Fidelity съобщава за $ 7,9 трилиона общи активи на клиентите си към 30 септември 2018. След публикуването на рекордни печалби в петък, с годишен доход над $6 милиарда и приходи, достигащи най-високи стойности от $20,4 милиарда, Fidelity стана първата институция за финансови услуги, която грабна факела и демонстрира подкрепата си за Биткойн като жизнеспособен платежен продукт.

След като взе факела от биткойн поддръжника @wiz, Fidelity го предаде на Бизнес Училището на Харввад в навечерието на годишната среща на Blockchain Summit.

Fidelity е основен играч в наемането на институционални инвеститори в крипто. На базата на силните фундаменти на криптовалутите, гигантът на финансовите услуги набира скорост, за да пусне новата си услуга за крипто попечителство през март.

Харвард, който притежава около $39 милиарда , е един от няколкото елитни университета, които според сведенията притежават биткойн активи и като цяло крипто.Fidelity и Харвард се присъединяват към други най-влиятелни личности в криптосферата, включително главния изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао и изпълнителния директор на Square и Twitter, Джак Дорси.

 

 

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post FIdelity предадоха факела на BTC Lightning Network appeared first on CryptoDnes.bg.