Domino’s се обръщат към крипто и блокчейн

Domino’s се обръщат към крипто и блокчейн

Pizza Domino’s в Малайзия и Сингапур се обръщат към блокчейн, крипто и AI (изкуствен интелект) решенията, за да подобрят своята верига на доставки.

SingularityNet, която предлага AI услуги, задвижвани от блокчейн и нейния роден, базиран на Ethereum токен (AGI), обяви партньорство с Domino’s.

SingularityNet ще използва технологията си за изкуствен интелект, заедно с родния си ютилити токен AGI, за да подпомогне на Domino’s в разширяването им в Малайзия и Сингапур, подобрявайки работата на техните доставчици.

SingularityNET предлага на отделите на компанията начин да избегнат компромис между растеж и ефективност чрез включване на нашите уникални алгоритми в нашата AGI екосистема в техните операции.

Компанията твърди, че блокчейн технологията е идеален инструмент за управление на мрежовите транзакции в SingularityNET, но рамката, базирана на блокчейн, трябва да бъде проектирана така, че да позволява на AI агенти, които изпълняват интелигентни договори на платформата, да взаимодействат помежду си и с външни клиенти.

Domino’s ще могат да използват токена, за да споделят данни между доставчиците, за да рационализират логистиката на веригата за доставки.

Ба У Шан-Тинг, главен изпълнителен директор на Domino’s в Малайзия и Сингапур, казва:

Най-новите ни усилия за трансформация се случват в нашата оперативна функция, където автоматизираме значителни части от нашите доставки и консолидираме нашите оперативни центрове. Алгоритмите и услугите за изкуствен интелект на SingularityNET ще ни позволят да проучим тези ефективности в мащаб.

Domino’s бързо се разраства в Сингапур и Малайзия, с над 260 магазина и 4000 служители.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Domino’s се обръщат към крипто и блокчейн appeared first on CryptoDnes.bg.