Cryptos – новият TВ сериал за криптовалути

Cryptos – новият TВ сериал за криптовалути

Звезда от телевизионното предаване “Entourage” от началото на новото хилядолетие, Кевин Конъли, работи върху шоу, наречено Cryptos.

Конъли го обяви след изненадващата му поява на Северноамериканската биткойн конференция в Маями, миналата седмица. Подобно на Entourage, това шоу ще последва малка група от приятели, които докато се борят в безмилостната филмова индустрия, пускат токен и децентрализирано филмово студио, за да финансират филмите си.

„Тази комедийна драма проследява петима млади режисьори, които откриват, как блокчейн технологията може да се използва за финансиране на техните филмови и телевизионни проекти извън традиционната мрежова система. Cryptos е в духа на други сценарии, като „Silicon Valley“, „Entourage“ и „Ballers“, обяснява официалният сайт на шоуто.Резултат с изображение за cryptos tv show

Под раздела „цел”, се казва в уебсайта: „За да пренесете криптовалутното движение в общоприетото съзнание, да се образовате и да изградите доверие на пазара за технологията и нейния непрекъснат растеж”.

Към Конъли, който е подписал за ролята на актьор-режисьор, се присъединиха на сцената на конференцията, продуцентите Джейсън Кинг и Ерик Сордс и двамата „истински вярващи в потенциала на блокчейн“. Сордс създава базирана в Лос Анджелис Dionysia, “първото в света децентрализирано глобално студио”.

Сордс и Кинг се надяват, че включването на Конъли ще помогне на проекта в производството. Според списание Breaker, те са в процес на продуциране на първите 10 епизода, с надеждата да бъдат подхванати от Netflix, Amazon Prime или друга платформа, която е гладна за съдържание. Въпреки това, все още са в много ранен стадий.

Конъли каза, че темата на шоута тип “Давид и Голиат” му изглежда привлекателна.

“Първоначално, когато прочетох сценария, нещото, което най-много ме интересуваше, е как всъщност става дума за група актьори, които си казват, че могат да постигнат всичко сами. “Знаем за криптовалутите, следователно можем да превземем системата на Холивуд“, каза той на списание Breaker. Той добави: „Нещото, което плаши хората по отношение на крипто, е липсата на разбиране. Хората като мен все още се учат, но любопитството е налице.“

Cryptos няма да бъде първият опит за предаване на криптовалутното пространство. През април миналата година, режисьорът Сам Лукас Смит обяви, че работи върху поредица от кратки комедии и скечове за актуалните тенденции и технологии, на които той публикува пилотен епизод, озаглавен „Buy the Dip“. “No Postage Necessary” е обявен за първи филм, който ще бъде пуснат, чрез използването на блокчейн технология.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Cryptos – новият TВ сериал за криптовалути appeared first on CryptoDnes.bg.