Крипто стойностите продължават да потъват и биткойн пада под $ 8,200

Крипто стойностите продължават да потъват и биткойн пада под $ 8,200

След поредната разпродажба от вчера, крипто пазарите продължиха да падат, като биткойн (BTC) за кратко падна под прага от $ 8,200.

Към момента на писането на статията, първите 40 монети по пазарна капитализация виждат значителни загуби. ABBC Coin (ABBC) 46та по пазарна капитализация се съпротивлява с 1.41% покачване спрямо мечото настроение към момента, според данни на Coin360.

 

 

След като биткойн не успя да се възстанови към $ 8,500 от вчера, цената му само продължи да пада, като достигна до $ 8,138 към монета.

 

Нов спад, който разкрива потенциала на биткойн да се върне до $7,400

 

Новият спад на пазара се счита от някои анализатори за възможност биткойн да се върне до нива от $ 7,400.

За разлика от тяхното мнение, други анализатори предполагат, че скорошната търговия на биткойн формира обикновено бичи модел, който има успех от пробив в посока нагоре в около 68% от случаите.

Миналата седмица главният изпълнителен директор и съосновател на Distributed Lab заяви, че цената на биткойн може да се „срине до нула“ в случай на масово приемане от институциите.

 

 

Етер (ETH), втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, се търгува с отрицателен знак 4%, при нива около $ 176. При него се наблюдава подобна процентна загуба през последните седем дни.

 

 

XRP, третата най-добра криптовалута по пазарна капитализация, е спаднала с 5,16% към момента, за да търгува при $ 0,250. През последните седем дни XRP е спаднал с 6.8%.

 

 

Общата пазарна капитализация възлиза на $ 225 милиарда към момента на печата, както е записано от Coin360.

Докато експертите в бранша спорят за близкото бъдеще на цената на биткойн, Том Лий от Fundstrat наскоро потвърди прогнозата си за $ 25,000 до 2022 година, твърдейки, че такъв растеж е „доста лесен за постигане“.