CoinBits стартира като пасивно инвестиционно приложение за bitcoin

CoinBits стартира като пасивно инвестиционно приложение за bitcoin

Ерик Финман е двадесет и двегодишен  биткойн максималист, известен със странните си навици, както и заради залога от 12 долара за валутата преди няколко години.

Сега, Finman, който основа първата си компания, докато е още в гимназията, стартира ново начинание, наречено CoinBits, което позволява на потребителите да инвестират пасивно в bitcoin.

Идеята, според Финман, е да демократизира достъпа до валутата, като дава възможност на обикновените хора да инвестират номинални суми чрез добре познати механизми като транзакции, направени с кредитна или дебитна карта, или чрез редовни транзакции от спестовната или разплащателна сметка на клиент.

Потребителите могат да правят еднократни инвестиции от $ 10, $ 25, $ 50 или $ 100 чрез уеб-базирана платформа и могат да установят ниво на риск за своите притежания.

Приложението на Finman не събира комисионни за транзакции, а 98% от Bitcoin се съхранява офлайн -поради бума на крипто хакове.

Като цяло инвестирането в Bitcoin е сложно и може да е почти невъзможно“, казва Финман. „Coinbits ви позволява да поставите тази резервна промяна в bitcoin. Например, ако харчите 1,75 долара за пържени картофи, останалите 25 цента се инвестират автоматично. 

Тегленията се извършват от CoinBits, което дава на потребителите възможност за обработка на един и същи ден за такса от 50 цента и предлага запис, който може лесно да се свали за счетоводители, за да се справят с всякакви печалби или загуби, свързани с Bitcoin.

Като се има предвид скромния характер на тези инвестиции и нестабилността на биткойн, трудно е да се разбере какво инвеститорите могат да извлекат от тези малки транзакции, но това е по-малко рискован начин да се експериментира със създаването на биткойн портфолио, отколкото да се вземе огромен риск влизайки сляпо  на пазара.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post CoinBits стартира като пасивно инвестиционно приложение за bitcoin appeared first on CryptoDnes.bg.