Coinbase Pro добавя още 3 криптовалути

Coinbase Pro добавя още 3 криптовалути

Coinbase Pro, услуга на американския крипто обмен Coinbase, добави EOS (EOS), Augur (REP) и Maker (MKR).

Развитието бе обявено на 8-ми април в блог публикация.

В нея се заявява, че платформата вече приема входящи трансфери на EOS, REP и MKR и ще приема депозити за поне 12 часа, преди да разреши търговията. Търговията с книги с поръчки ще бъде налична след като бъде установена достатъчна ликвидност.

В публикацията компанията отбелязва, че Coinbase Pro ще добави подкрепа за EOS и REP във всички юрисдикции, с изключение на щата Ню Йорк, докато MKR ще бъде на разположение във всички поддържани юрисдикции извън САЩ.

Мрежата EOS поддържа развитието на децентрализирани приложения и се възприема от мнозина като конкурент на мрежата Етериум. Според последните доклади, токенът набира все по-голямо признание, тъй като повече разработчици преминават към EOS.

REP – Augur’s Reputation token – е криптовалута, базирана на децентрализираната пазарна платформа с отворен код Augur. REP е предназначен за докладване и оспорване на резултатите от онлайн пазарите на прогнози.

MKR е подкрепен от Етериум токен, който се описва като “ютилити токен, управляващ токен и ресурс за рекапитализация на системата Maker.” MKR е 19-тата криптовалута в списъка на CoinMarketCap и се търгува на около $ 713,40.

Наскоро Coinbase Pro добави и подкрепа на Stellar Lumens (XLM) и Ripple (XRP), които скоро бяха разширени и до Coinbase.com и неговото приложение за търговия на Android и iOS.

По-рано през април Coinbase разшири трансграничните плащания. Клиентите на борсата вече могат да прехвърлят средства на всеки потребител с Coinbase акаунт по целия свят с помощта на XRP и USDCoin (USDC) без такса.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Coinbase Pro добавя още 3 криптовалути appeared first on CryptoDnes.bg.