Coinbase с нова образователна услуга, от която можете да печелите

Coinbase с нова образователна услуга, от която можете да печелите

Coinbase Earn, едно от начинанията на обмена, което позволява на потребителите да печелят, докато учат за криптовалутите, обяви, че ще се разшири до над 100 страни.

Това развития бе съобщено в официална блог публикация. Тази услуга бе предоставена на клиентите от 17-ти май.

Понастоящем потребителите на Coinbase Earn имат възможността да печелят чрез изучаване на четири водещи крипто-валути, Stellar Lumens [XLM], ZCash [ZEC], Basic Attention Token [BAT] и 0x [ZRX].

Платформата твърди, че в близко бъдеще ще добави повече криптовалути.

Страните, в които платформата се разширява, включват САЩ, Австралия, Канада, Хонг Конг, Великобритания, Сингапур, Тайван, Южна Корея, Нова Зеландия, Белгия, Швейцария, Германия, Дания, Исландия, Люксембург, Швеция, Холандия, Норвегия, и Ирландия.

Тези клиенти обаче трябва да бъдат проверени от платформата и от тях също ще се изисква да отговарят на критериите за допустимост.

Coinbase посочи следното:

Обосновката зад Coinbase Earn е, че докато преминаваме от копаенето на криптовалута до закупуването и печеленето и, ние отваряме нови възможности за хората да научат повече за блокчейн технологията […] всеки, който има смартфон в поддържана държава, може да печели крипто докато научава повече за крипто само чрез създаване на безплатна Coinbase сметка.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Coinbase с нова образователна услуга, от която можете да печелите appeared first on CryptoDnes.bg.