Coinbase свързват сметките от основната платформа с тези в приложението

Coinbase свързват сметките от основната платформа с тези в приложението

Coinbase въведе услуга за свързване на потребителските сметки на основната си платформа с приложението Coinbase Wallet, според съобщение от 12-ти март.

Според компанията, портфейлът е малко по-различен от основното приложение, Coinbase.com.

В него, криптовалутите на клиента и частните ключове се съхраняват от Coinbase. С Coinbase Wallet, потребителите съхраняват собствените си крипто защитени с техните уникални частни ключове.

Обменът обясни, че сега портфейлът може да бъде свързан със сметки на основната му платформа за бързи прехвърляния от основната сметка към портфейла. Според съобщението, Coinbase Wallet ще се актуализира в рамките на няколко дни и потребителите ще получат уведомление в приложението, за да активират новата функция.

В бъдеще, компанията обещава да позволи на клиентите да изпращат криптовалути обратно към основната си сметка от портфейла. През февруари портфейлът добави поддръжка за Биткойн (BTC) и BCH.

Напоследък около обмена имаше скандал след придобиването на Neutrino. Предполага се, че Neutrino е свързан с Hacking Team, който е продавал софтуер за наблюдение на правителствата и правоприлагащите органи.

Тъй като крипто общността стартира хештега #DeleteCoinbase, призовавайки потребителите да прекъснат връзките с обмяната на придобиването, компанията премести служителите на Neutrino с предишни връзки с Hacking Team.

Официалният портфейл на големия крипто обмен Binance, Trust Wallet, наскоро добави подкрепа за покупки на кредитни карти и крипто актива XRP. Вчера, друг крипто портфейл, Abra, стартира поддръжката на Ethereum (ETH).

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Coinbase свързват сметките от основната платформа с тези в приложението appeared first on CryptoDnes.bg.