Coinbase е в черният списък на доста крипто търговци и ето защо

Coinbase е в черният списък на доста крипто търговци и ето защо

Въпреки че Coinbase процъфтява по пътя на разширяването, тъй като разпростира услугите си с нов офис в Портланд, вече съществуващите потребители изпитват затруднения с обмена по причини, свързани с идентичността на потребителя, таксите за транзакции и възрастовите ограничения. Oповестявайки това чрез Reddit, доста търговци разкриха, че им е трудно да купуват и теглят токени.

Проблеми с идентичността

Разочарован потребител направи пост, разкривайки, че след предоставяне на документ за самоличност за покупка на BTC, системата продължи да иска няколко пъти една и съща идея. По думите му:

 

Coinbase продължава да иска моята лична карта отново и отново. При потвърждение, непосредствено след това отново иска документ за самоличност. Аз просто искам да купя и да използвам биткойн – как мога да направя това? Има ли други приложения, които улесняват? Защо е толкова трудно?

Макар че останалите потребители обясниха, че проблемът може да е резултат от браузърите на потребителя, други бързо забелязаха, че приложението на Coinbase е известно с проблемите си с постоянните грешки. Друг потребител посочи колко скъпи са таксите за транзакциите, разкривайки, че е платил $7.34 за малка покупка на BTC.

Въпроси за ограничeнието на възрастта

Виждайки, че по-младото поколение прави добър процент от пазара на криптовалути, Coinbase може да загуби от техните печалби с възрастовата си ограничителна политика, която забранява на търговците под 18-годишна възраст да използват борсата. Напоследък повече от няколко непълнолетни търговци изразиха недоволствие поради невъзможността им да получат достъп до средствата си след депозирането им на платформата за обмен.

 

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Coinbase е в черният списък на доста крипто търговци и ето защо appeared first on CryptoDnes.bg.