Coinbase вече предлага EOS

Coinbase вече предлага EOS

Coinbase добави EOS на своята платформа, според прессъобщение от 30-ти май.

Твърди се, че новото допълнение е достъпно в повечето области, обхванати от Coinbase. Изключения има за Обединеното кралство и Ню Йорк, поне за момента.

В съобщението се отбелязва също така, че няма такси за транзакции, свързани с EOS. Вместо това разходите се изплащат в изчислителните ресурси, като например данък върху RAM, CPU.

Потребителите, които управляват мрежата, също печелят EOS, като допринасят за изчислителната мощност, необходима за извършване на транзакции.

След като XRP на Ripple беше добавен през февруари, EOS е една от най-големите криптовалути, които наскоро бяха добавени към борсата – с пазарна капитализация от над $ 8 милиарда. Coinbase също наскоро добави поддръжка за още два токена, dai и USD Coin (USDC).

По-рано през май Coinbase разшири своите глобални предложения, с обявена търговска подкрепа за над 50 нови юрисдикции.

Платформата също така пусна образователна програма с малки криптоплащания, наречена Coinbase Earn, която е достъпна в над 100 страни.

Наскоро вицепрезидентът Емили Чой потвърди, че децентрализираната търговия не е на дневен ред за обмена в момента. Тя коментира въпросите, свързани със съответствието, като възпиращ фактор за стартирането на децентрализиран обмен (DEX) в Coinbase, като каза:

Трябва да се уверим, че ако предлагаме dex, ние го правим по начин, който е безопасен, сигурен и съвместим. Мисля, че в момента няма много яснота за това как ще работи. Смятаме, че това е интересно, но в момента не инвестираме активно в него.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Coinbase вече предлага EOS appeared first on CryptoDnes.bg.