Bittrex отмениха своето “Първично Борсово Предлагане”

Bittrex отмениха своето “Първично Борсово Предлагане”

Американската крипто борса Bittrex, отмени първата си токен продажба, именувана “Първично борсово предлагане (IEO)”, за което планираха да бъде домакин на базираната в Малта, Bittrex International. Новината бе обявена в официално изявление, публикувано на 14 март.

По-рано тази седмица, Bittrex International обяви плановете си да бъде домакин на IEO днес, 15 март, което позволява на инвеститорите да използват Биткойн (BTC) за закупуване на “XRD” токени, разработени от блокчейн проекта за международни гейминг данни на игри, Raid.

Във вчерашното съобщение, обменът посочи, че реши да отмени IEO “в резултат на значителни промени в бизнес статута на RAID”.

Преди няколко часа (става въпрос за 14 март), OP.GG прекрати стратегическото си партньорство с RAID, което беше важна част от проекта RAID. Когато ние станахме наясно с това важно събитие, не чувствахме, че е в най-добрия интерес на нашите клиенти да направим IEO.

Bittrex International заявяват, че избраха да действат бързо, като се позовават на предизвикателствата, пред които е изправена като платформа за крипто търговия, за да остане „бдителна, за да гарантира целостта на нашите пазари“. В изявлението се добавя:

Едно от най-трудните предизвикателства, с които се сблъскваме при приемането на блокчейн, е да избегнем нарастващия страх, несигурност и съмнения, които са навсякъде в тази индустрия.

Както вече беше съобщено, ходът на Bittrex да влезе в IEO пространството, е следван от прецедента на големия крипто обмен Binance. Платформата за продажба на токени, Launchpad, беше домакин на висопрофилната маркетингова продажба за базираният на Tron, BitTorrent токен (BTT) през януари, последвана от друга публична токен продажба за проекта за AI и интелигентни договори, Fetch.AI през февруари.

Bittrex понастоящем е класиран на 49-то място в крипто класацията, като дневният обем на търговията е приблизително $62.8 милиона.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Bittrex отмениха своето “Първично Борсово Предлагане” appeared first on CryptoDnes.bg.