BitTorrent токен airdrop за притежатели на TRX

BitTorrent токен airdrop за притежатели на TRX

Продажбата на BitTorrent токени е едно от най-големите и най-обсъжданите ICO проекти в момента.

Като част от стремежа си да увеличат продажбите на монетата си и цената на Tron, компанията обяви серия от airdrop-ове.

От 11-ти февруари тази година до 2025 г., BitTorrent ще разпространява BTT на притежателите на TRX.

В съобщението се посочва, че когато се достигне блок 6.6 милиона фондацията BitTorrent ще инициира първия airdrop на стойност от 10,890,000,000 BTT, което е 1,1% от монетите в обращение.

През следващите 12 месеца ще бъдат издадени още 11.88 милиарда BTT на притежателите на TRX, което ще увеличи дяла от общата сума до 1.2%. Процентът на airdrop-а ще се увеличава с 0,1% на година, докато достигне 1,7% през 2025. Тогава ще бъдат пускани по 1,4 милиарда токена на месец. В блог публикацията се казва:

За да се възнаградят дългогодишните притежатели на TRON, Фондацията BitTorrent също планира да пусне с aidrop-ове още 99,990,000,000 BTT по време на онлайн и офлайн събития, което съответства на 10,1% от общото циркулиращо предлагане.

Токените ще се издават със съотношение едно към едно, което означава, че за един TRX човек би получил един BTT. Важно е да се посочи, че няма минимум, за да се квалифицирате за airdrop.

Все още не е потвърдено кои платформи ще подкрепят инициативата, но е вероятно всички основни да го направят. Джъстин Сън предупреди потребителите за измами чрез Twittter.

 

По време на niTROn Summit, продажбата на BitTorrent токени беше подробно описана. Бившият професионален баскетболист Коби Брайънт беше една от водещите фигури на събитието, което отборът рекламира като огромен успех.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post BitTorrent токен airdrop за притежатели на TRX appeared first on CryptoDnes.bg.