BitTorrent токените се разпродадоха за под 15 минути

BitTorrent токените се разпродадоха за под 15 минути

Продажбата на BitTorrent токени (BTT) на платформата Binance Launchpad приключи на 28 януари, което възлиза на $7,1 милиона с продажбата на 50 милиарда токена под 15 минути. Binance обяви приключването на продажбата в официален блог.

BitTorrent е протокол за peer-to-peer споделяне на файлове, който позволява на потребителите да разпространяват файлове като музика или видео чрез интернет.

BTT е базиран на Tron TRC-10 token и ще бъде използван на платформата, за да „извършва транзакции в изчислителни ресурси, споделени между клиентите на BitTorrent и други участници търсещи услуги и тези, които ги предлагат.“

Токените на BitTorrent бяха продадени в две едновременни сесии на Binance Launchpad, една за купувачи, използващи собствения токен на Binance, Binance Coin (BNB), а другата за купувачи, използващи Tron (TRX). Всеки токен беше оценен на $ 0.00012 според данните за продажбите, публикувани на уебсайта на Binance.

Според едно съобщение от главния изпълнителен директор и основател на Tron, Джъстин Сън: „Вече е официално. По време на BNB сесията, всичките 23,76 милиарда BTT бяха продадени на участниците за 13 минути и 25 секунди. Междувременно, по време на сесията на Tron, всички 35.64 милиарда BTT бяха продадени в рамките на 14 минути и 41 секунди. ”

Главният изпълнителен директор на Binance и основател Чангпенг Джао каза, че продажбата щеше да приключи много по-рано, ако на уебсайта на Launchpad не се появиха технически проблеми. Около 3:20 ч. UTC, Джао пишеше, че „И двете сесии завършиха. Отнеха около 18 минути, поради проблем със системата, в противен случай щеше да отнеме 18 секунди. Търсенето бе астрономическо”.

BitTorrent Speed, системата, която ще интегрира Tron-базирания BTT токен в популярния µTorrent клиент за Windows, ще бъде пусната до лятото.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post BitTorrent токените се разпродадоха за под 15 минути appeared first on CryptoDnes.bg.