Bithumb откриват нова крипто платформа в ОАЕ

Bithumb откриват нова крипто платформа в ОАЕ

Базираната в Южна Корея крипто борса Bithumb ще открие нова платформа в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

Платформата, базирана в ОАЕ, се очаква да бъде разработена в партньорство с фирмта Nvelop, която е базирана в Абу Даби и ще функционира като трамплин за Bithumb за разширяване в други страни от Близкия изток.

Самият Nvelop е съвместен проект от базираната в Абу Даби инвестиционна фондация E11 и тайванския отдел за рисков капитал на компанията Trill Ventures. Това партньоврство се създава с цел разработване на блокчейн инициативи в Близкия Изток и Северна Африка.

Партньорството с Nvelop ще ни позволи да изградим опора в Близкия изток като глобална борса. Тази година ние ще се диверсифицираме в компания, която е съсредоточена в чужбина.

ОАЕ започнаха да сигнализират за желание за регулиране на криптовалутите през 2018, избирайки схема за лицензиране, която трябва да произвежда първите си законно санкционирани борси през първата половина на тази година.

Bithumb се присъединява към непрекъснато нарастващата тенденция на големите крипто борси, които предпочитат да преследват планове за международна експанзия на фона на трудните пазарни условия.

Миналата седмица, Bithumb дебютира своята платформа за търговия на големи пазари.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Bithumb откриват нова крипто платформа в ОАЕ appeared first on CryptoDnes.bg.