Bitfinex ще започнат разпространяването на собствения си токен

Bitfinex ще започнат разпространяването на собствения си токен

Крипто борсата Bitfinex, която е дъщерно дружество на iFinex, заяви, че започва дистрибуцията на новия си токен – UNUS SED LEO. iFinex, която събра $1 милиард чрез частно предлагане, се очаква да изброи токена на борсата.

Bitfinex LEO токена се доставя с намалени такси за притежателите

Чрез разпространението на този нов актив, притежателите на токена ще имат право да се възползват от някои предимства, които включват намалени такси за цялата екосистема на Bitfinex (и iFinex). Те могат също така да получат допълнителни предимства в бъдещите продажби на токени, които се провеждат чрез платформа за първично борсово предлагане на iFinex.

Според официалния документ на борсата, има гаранция, че голяма част от средствата, събрани както от Crypto-Capital, така и от хакер, които бяха извършени на борсата през 2016 година, ще бъдат използвани за изплащане и изгаряне на LEO токени.

В публикацията се посочва, че:

Имаме удоволствието да съобщим, че UNUS SED LEO, ютилити (функционален) токен, е предназначен да даде възможност на общността на Bitfinex и да предостави помощ за онези, които искат да максимизират производителността и възможностите на платформата за търговия на Bitfinex. Търговията вече започна от днес, 20 май, в 11:00 българско време. Токенът се търгува срещу BTC, USD, USDT, EOS и ETH.

iFinex е създадена през 2012 и първоначално работи под токена Bitfinex, идентифицирайки я като една от най-старите борси в блокчейн индустрията.

Още от старта си, тя се превърна в една от най-известните борси във виртуалния валутен сектор благодарение на легионите си от идеалисти, технолози и страстни предприемачи и в крайна сметка допринесе за една от най-добрите истории на растежа в индустрията.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Bitfinex ще започнат разпространяването на собствения си токен appeared first on CryptoDnes.bg.