Bitfinex вече е достъпен за всички

Bitfinex вече е достъпен за всички

Bitfinex, един от най-големите криптовалутни борси в света, обяви, че премахва минималния капитал от $10,000, който бе необходим за започване на търговия на нова сметка.

Компанията, чието седалище е в Хонг Конг, сподели тази добра новина, след като беше претоварена от рязкото нарастване на търсенето от страна на търговци, които искат да получат достъп до платформата през последните няколко месеца.

„Ние просто не можехме да пренебрегнем нарастващото ниво на заявки за достъп до търговия чрез Bitfinex от по-голяма група от традиционната ни клиентска база“, заяви главният изпълнителен директор на Bitfinex, Жан-Луи ван дер Велде в Medium публикация.

През последните шест месеца работихме усилено, за да подготвим нашата платформа за нова вълна от клиентски сметки и сега сме в състояние да отворим Bitfinex за по-голяма аудитория. С намаляването на нашето изискване за минимален капитал, единствените ограничения се определят от самите търговци.

С това известие, Bitfinex отвори врати за всеки, който желае да търгува с криптовалути, считано от 9 април 2019 година.

Паоло Ардоино, директорът на крипто борсата, добави, че основната причина за тази актуализация е търсенето на по-голямо участие на общността на разработчиците.

Bitfinex също така заяви, че ще обновява “автоматизираните отговори на често задавани въпроси и по-бързо разрешаване на проблеми” от поддръжката за клиенти. Също така, потребителите ще намерят нов KYC (Know-your-Customer) портал. За по-голямо удобство ще бъде предоставена и допълнителна информация за токените, изброени на борсата. И накрая, но не на последно място, операциите на борсата ще мигрират към „самостоятелно проектирани, специализирани сървъри с премиум хардуер за усъвършенствана сигурност и най-ниска латентност“.

Това, което някога беше в класацията за топ 5 криптовалутни борси в света, намали обема на търговията си и сега е позиционирано под номер 34 поради факта, че не успя да одитира правилно Tether – компанията, която наблюдава развитието на USDT.

 

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Bitfinex вече е достъпен за всички appeared first on CryptoDnes.bg.