Binance coin e нарастнал с 18% от 14-ти януари

Binance coin e нарастнал с 18% от 14-ти януари

Ключова съпротива бе преодоляна.

За повече от шест месеца BNB не успя да пробие нивото на съпротива от 0,00165 BTC. Вчера се случи най-накрая, а монетата записа връх от 0.001825 в Binance.

Срещу долара, криптовалутата се опитва да намери стабилност на около 6 долара, след като регистрира седмично дъно от около $ 5.54 на 14-ти януари. След новините, монетата на Binance започна да нараства отново, като за няколко дни се увеличи с около 18%. Вчера, на 18-ти януари, монетата се изкачи до 6,69 долара, което е вторият най-висок връх за 2019 г., като първият (6,85 долара) бе достигнат на 9-ти януари.

Binance Coin (BNB) (2)

В момента на писане на статията Binance Coin (BNB) e класирана като 13-та по пазарна капитализация криптовалута, според данни на CoinMarketCap.

Валутата напоследък претърпя значителни печалби от около 18% за изминалите няколко дни.

Монетата, създадена от най-големия крипто обмен в света, Binance, нарасна, докато повечето други топ крипто активи бяха на червено през изминалата седмица.

Binance Coin (BNB) (1)

BNB е една от най-популярните монети на борсата, тъй като позволява на трейдерите да получават значителна отстъпка от таксите на борсата, както и e основен актив (като Биткойн и Етериум).

Причината за неотдавнашния растеж обаче вероятно е повлияна от други фактори. Всъщност Binance наскоро обяви няколко важни новини и събития.

Едно от най-значителните развития, което почти със сигурност е фактор в отчетения растеж, е официалният старт на Binance Jersey, който се състоя преди няколко дни, на 16-ти януари. Новият обмен позволява на потребителите да обменят двете най-големи криптовлаути за EUR или GBP, което вероятно ще доведе до нарастване на интереса, както и до разширяване на потребителската база.

Друго голямо събитие, за което се смята, че е повлияло върху цената на монетата, е Binance Blockchain Week. Събитието ще се проведе в Сингапур от днес, от 19-ти януари до 22-ри януари.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance coin e нарастнал с 18% от 14-ти януари appeared first on CryptoDnes.bg.