Binance стартира “Native Trust Wallet” на Binance DEX

Binance пусна Trust Wallet на своята децентрализирана търговска платформа Binance DEX.

Новината е разкрита в прессъобщение, споделено в Cointelegraph на 4-ти юни.

Борсата предоставя подкрепа за множество криптовалути чрез Trust Wallet, като има планове за евентуална бъдеща подкрепа на токени, базирани на протоколи, използващи консенсусни алгоритми за доказване на залог (PoS).

През 2018 година Binance придоби Trust Wallet – децентрализиран портфейл с отворен код, който по това време се предлага единствено с вградена подкрепа за Етериум (ETH) и ETH-базирани токени.

Тогава крипто борсата разкри плановете си да включи портфейла като опция по подразбиране на предстоящия си децентрализиран обмен (DEX).

Според днешното прессъобщение, интегрираният Trust Wallet ще даде възможност на потребителите на Binance DEX, които желаят да поддържат попечителство и пълен контрол над своите средства, като същевременно се възползват от бързите търговски услуги.

Освен че служи като портфейл, Trust Wallet предоставя на клиентите достъп до децентрализирани приложения (DApps), до които може да се достигне чрез мобилната или настолната версия на портфейла, отбеляза прессъобщението.

Уебсайтът на Binance DEX наскоро обяви, че ще приложи геоблокиране, за да предотврати достъпа до уебсайтове на потребители от 29 различни страни към 1-ви юли 2019 г. – включително САЩ, Беларус, Куба, Иран, Сирия и Венецуела. Съобщава се, че потребителите все още ще могат да се възползват от портфейлите, които поддържат собствения блокчейн на Binance.

Твърди се, че Binance тества стейбъл койн свързан с британския паунд. Чанпен Джао коментира слуховете, потвърждавайки, че има такъв проект, но в тестова фаза.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance стартира “Native Trust Wallet” на Binance DEX appeared first on CryptoDnes.bg.